Header afbeelding

Voorkom oververhitting met Screens

 

Gebouwen en woningen worden tegenwoordig steeds beter geïsoleerd. Daardoor kan de aanwezige warmte met name in de zomermaanden moeilijk worden afgevoerd. Dat voelt onprettig omdat juist in de zomer een aangenaam en koel klimaat gewenst is. Het is belangrijk om ongewenste temperatuuroverschrijding op een duurzame wijze tegen te gaan. Hiervoor heeft de overheid de TOjuli normering ingevoerd. Dé oplossing om aan deze norm te voldoen? Screens!

Voldoen aan de BENG/TOjuli eisen

Dé oplossing om oververhitting tegen te gaan en tegemoet te komen aan de vereisten binnen de BENG/TOjuli, zijn het toepassen van ritsscreens aan de buitenzijde van een gebouw. Screens hebben een gunstige energieprestatie en verhogen het comfort van de bewoners. Een ritsscreen is een zonnescherm dat strak gespannen zit voor het raam, en naar boven en beneden beweegt. Het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden en blijft strak doormiddel van een rits aan weerszijden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag. 

 

Voskamp Duurzaam kan elk bouw- of renovatieproject, met gepast en innovatief maatwerk, van screens voorzien van het fabricaat Renson. De Renson screens geven controle over de lichtinval en houden zonnestralen tegen voordat die het glas bereiken. Zo weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar. Op die manier zorgen screens dus ook voor een daling van het energieverbruik.

 

Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

Grote afbeelding

Neem direct contact met ons op!

Bel ons: +31 546 750512 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Mail ons: duurzaam@voskampgroep.nl

Bekijk onze vestiging