Zonnepanelen waar u energie van krijgt

 

Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfsdak? Dan bent u bij Voskamp Duurzaam aan het juiste adres! Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken. Heeft u na verloop van tijd de investering in zonnepanelen terugverdiend, dan profiteert u jarenlang van gratis stroom! Ook voor seriematige woningbouw projecten kunt u bij ons terecht. Voskamp Duurzaam ondersteunt woningcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers hierin van engineering tot en met de installatie. 

Hoogwaardige kwaliteit met oog voor rendement

De zonnepanelen van Voskamp Duurzaam zijn van hoogwaardige kwaliteit en zo goed ontwikkeld dat er voor iedere willekeurige situatie een oplossing bestaat. Grote schaduw objecten zoals een boom of een naastgelegen bouwwerk, kunnen een gedeelte van het rendement wegnemen. Hier zijn oplossingen voor, en het is daarom belangrijk om het verloop van o.a. de schaduw in kaart te brengen, dit doen wij voor u en werken op basis hiervan een voorstel voor u uit.

ddd

Het enige wat u nodig heeft is een geschikt dak. Aan de hand daarvan berekenen wij wat het dakoppervlak oplevert aan duurzame stroom, met inbegrip van fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden.

Neem direct contact met ons op!

Bel ons: +31 546 750512 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Mail ons: duurzaam@voskampgroep.nl

Bekijk onze vestiging